Kompania

ART 2F Vorë Shpk, punime hekuri me kovac
Zjarri, dhe duart e mjeshtërve krijojnë forma dhe emocione duke bërë të lindin kështu produkte unike, kuruar në cdo detaj për ti dhënë jetë një vepre të madhe arti.
Art 2f konkretizon dëshirat e klientëve të saj duke realizuar krijime që interpretojnë dhe I japin vlerë ambjenteve të ndryshme, duke risjellë një atmosferë antike por moderne dhe funksionale në të njëtën kohë.
Art 2f punon hekurin, por për produkte specifike ajo kombinon dhe përpunon edhe materiale te tjera si drurin, xhamin, mermerin dhe materiale të tjera të nevojshme.